YX Visa: Et norsk kredittkort for drivstoff og hverdagsbruk

YX Visa er et populært kredittkort valg blant norske forbrukere som ønsker å dra nytte av drivstoffbelønninger og andre fordeler. Dette kortet tilbys av YX, et veletablert norsk drivstoffselskap som er kjent for sin pålitelige service og kvalitetsprodukter.

Fordeler med YX Visa

YX Visa kommer med en rekke fordeler som appellerer til norske forbrukere som ønsker å dra nytte av sine drivstoffkjøp og samtidig nyte andre fordeler:

Drivstoffbelønning

En av hovedfordelene med YX Visa er drivstoffbelønningen du tjener. For hver liter drivstoff du kjøper på YX-stasjoner i Norge, får du en belønning på 40 øre. Dette gir deg muligheten til å spare penger mens du fyller drivstoff, og belønningene kan raskt legge opp over tid.

Rentefrihet inntil 55 dager

YX Visa gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før rentene begynner å påløpe. Ved å utnytte denne rentefrie perioden kan du unngå unødvendige rentekostnader og opprettholde sunne økonomiske vaner.

Romslig kredittgrense

Med YX Visa kan du ha en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Denne romslige kredittgrensen gir deg fleksibilitet til å håndtere ulike typer kjøp og utgifter. Uansett om det er store innkjøp eller uforutsette utgifter, gir dette kortet deg en økonomisk buffer og frihet til å håndtere økonomien din.

Betal med mobilen

YX Visa støtter betaling med mobilen gjennom Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å betale for drivstoffkjøpene dine uten å måtte ha med deg det fysiske kortet. Ved å bruke mobilen som betalingsmiddel kan du handle raskt og enkelt, samtidig som du har full kontroll over transaksjonene dine.

Forsikringer

YX Visa inkluderer også forsikringer som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse og utvidet garanti. Dette gir deg ekstra trygghet og beskyttelse når du bruker kortet til å foreta kjøp eller når du er på reise.

Gebyrfri uttak i utlandet

Kortet gir deg muligheten til å ta ut kontanter i minibanker i utlandet uten å måtte betale gebyrer. Dette er en praktisk funksjon for de som reiser mye og ønsker å ha tilgang til kontanter når de trenger det.

Annen informasjon

YX Visa utstedes av Visa, og derfor er det akseptert hos de fleste kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er på 19,5 %. Du kan søke om YX Visa online eller ved å kontakte YX via telefon.

Konklusjon

YX Visa er et godt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort som gir drivstoffbelønninger og andre fordeler. Med sin gunstige drivstoffbelønning, rentefrie periode, romslige kredittgrense, mulighet for mobilbetaling og inkluderte forsikringer, gir dette kortet en attraktiv pakke med fordeler. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, spesielt med fokus på drivstoffbelønninger, er YX Visa et godt alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Her er de viktigste tallene fra artikkelen om YX Visa:

FaktaVerdi
Antall YX Visa i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetKjøp av drivstoff
Mest populære kredittkort i Norge for drivstoffbelønningerYX Visa


Tabellen viser at YX Visa er det mest populære kredittkortet i Norge for drivstoffbelønninger. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 75 000 kroner, er det tydelig at kortet har vunnet tillit blant norske forbrukere.

Oppdatering

Per 8. mars 2023 tilbyr YX Visa en ny velkomstbonus på 500 kroner i drivstoffkuponger etter at du har brukt 5000 kroner de tre første månedene. 

Dette er en fin måte å komme i gang med YX Visa og begynne å tjene drivstoffbelønninger.Det er verdt å merke seg at det er noen forskjeller mellom YX Visa og St1 Mastercard.

 
YX Visa tjener 40 øre per liter på drivstoffkjøp, mens St1 Mastercard tjener 50 øre per liter. Videre har YX Visa en variabel rente på 19,5 %, mens St1 Mastercard har en variabel rente på 19,9 %. Begge kortene tilbyr imidlertid fordeler som appellere til norske forbrukere som er opptatt av drivstoffbelønninger og andre fordeler. Valget mellom de to kortene avhenger av individuelle preferanser og behov.