St1 Mastercard: Et norsk kredittkort for drivstoff og hverdagsbruk

St1 Mastercard er et populært valg blant norske forbrukere som er på utkikk etter et kredittkort som gir drivstoffbelønninger og andre fordeler. Kortet tilbys av St1, et norsk drivstoffselskap som er kjent for sin pålitelige service og kvalitetsprodukter.

Fordeler med St1 Mastercard

St1 Mastercard kommer med en rekke fordeler som appellerer til norske forbrukere som ønsker å dra nytte av sine drivstoffkjøp og samtidig nyte andre fordeler:

Drivstoffbelønning

En av hovedfordelene med St1 Mastercard er drivstoffbelønningen du tjener. For hver liter drivstoff du kjøper på St1-stasjoner i Norge, får du en belønning på 40 øre. Dette gjør det mulig for deg å spare penger mens du fyller drivstoff, og belønningene kan legge opp over tid.

Rentefrihet inntil 55 dager

St1 Mastercard gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før rentene begynner å påløpe. Ved å utnytte denne rentefrie perioden kan du unngå unødvendige rentekostnader og opprettholde sunne økonomiske vaner.

Romslig kredittgrense

Med St1 Mastercard kan du ha en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Denne romslige kredittgrensen gir deg fleksibilitet til å håndtere ulike typer kjøp og utgifter. Uansett om det er store innkjøp eller uforutsette utgifter, gir dette kortet deg en økonomisk buffer og frihet til å håndtere økonomien din.

Betal med mobilen

St1 Mastercard støtter betaling med mobilen gjennom Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å betale for drivstoffkjøpene dine uten å måtte ha med deg det fysiske kortet. Ved å bruke mobilen som betalingsmiddel kan du handle raskt og enkelt, samtidig som du har full kontroll over transaksjonene dine.

Forsikringer

St1 Mastercard inkluderer også forsikringer som reiseforsikring, kjøpsbeskyttelse og utvidet garanti. Dette gir deg ekstra trygghet og beskyttelse når du bruker kortet til å foreta kjøp eller når du er på reise.

Gebyrfri uttak i utlandet

Kortet gir deg muligheten til å ta ut kontanter i minibanker i utlandet uten å måtte betale gebyrer. Dette er en praktisk funksjon for de som reiser mye og ønsker å ha tilgang til kontanter når de trenger det.

Annen informasjon

St1 Mastercard er utstedt av Mastercard, og derfor er det akseptert hos de fleste kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er på 19,5 %. Du kan søke om St1 Mastercard online eller ved å kontakte St1 via telefon.

Konklusjon

St1 Mastercard er et godt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort med drivstoffbelønninger og andre fordeler. Med sin gunstige drivstoffbelønning, rentefrie periode, romslige kredittgrense, mulighet for mobilbetaling og inkluderte forsikringer, gir dette kortet en attraktiv pakke med fordeler.

Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, spesielt med fokus på drivstoffbelønninger, er St1 Mastercard et godt alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Her er de viktigste tallene fra artikkelen om St1 Mastercard:

FaktaVerdi
Antall St1 Mastercard i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetKjøp av drivstoff
Mest populære kredittkort i Norge for drivstoffbelønningerSt1 Mastercard


Tabellen viser at St1 Mastercard er det mest populære kredittkortet i Norge for drivstoffbelønninger. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 75 000 kroner, er det tydelig at kortet har vunnet tillit blant norske forbrukere.