Shell Mastercard: Et norsk kredittkort for Fuel Rewards

Shell Mastercard er et populært valg blant norske forbrukere som ønsker et kredittkort som gir belønninger på drivstoffkjøp. Dette kortet tilbys av Shell, et anerkjent norsk petroleumsselskap som har et omfattende nettverk av bensinstasjoner over hele landet.

Fordeler med Shell Mastercard

Shell Mastercard tilbyr en rekke fordeler som gjør det attraktivt for norske forbrukere, spesielt for de som er hyppige brukere av Shell-stasjoner:

Drivstoffbelønning

En av de mest fremtredende fordelene med Shell Mastercard er den generøse drivstoffbelønningen. For hvert liter drivstoff du kjøper på Shell-stasjoner i Norge, tjener du 40 øre i belønning. Dette gir deg en betydelig besparelse på drivstoffkostnadene over tid, spesielt for de som ofte kjører og fyller drivstoff.

Rentefrihet inntil 55 dager

Shell Mastercard gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har over en måned til å betale ned saldoen din før rentene begynner å påløpe. Denne rentefrie perioden gir deg muligheten til å håndtere kredittkortgjelden din mer effektivt og unngå unødvendige renteutgifter.

Romslig kredittgrense

Med Shell Mastercard kan du ha en kredittgrense på inntil 100 000 kroner. Denne generøse kredittgrensen gir deg fleksibilitet til å håndtere ulike kjøp og utgifter, både relatert til drivstoff og andre daglige behov. Du kan nyte fordelene med å ha en høy kredittgrense samtidig som du opprettholder god økonomisk disiplin.

Betal med mobilen

Shell Mastercard støtter betaling med mobilen gjennom Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å betale for drivstoffkjøpene dine uten å måtte ha med deg det fysiske kortet. Ved å bruke mobilen din som betalingsmiddel, kan du effektivisere betalingsprosessen og ha en mer sømløs opplevelse ved bensinpumpen.

Annen informasjon

Shell Mastercard er utstedt av Mastercard, noe som sikrer bred aksept hos de fleste kjøpmenn både i Norge og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den gjeldende rentesatsen er på 19,5 %. Du kan enkelt søke om Shell Mastercard online eller via telefon ved å kontakte Shell eller gå til deres nettside for mer informasjon og veiledning om søknadsprosessen.

Konklusjon

Shell Mastercard er et godt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort som gir drivstoffbelønninger. Med en attraktiv belønning på 40 øre per liter på Shell-stasjoner, gir dette kortet betydelige besparelser for bilister. I tillegg tilbyr Shell Mastercard en gunstig rentefri periode, en romslig kredittgrense og muligheten til å betale med mobilen. 

Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, spesielt med fokus på drivstoffbelønninger, er Shell Mastercard et godt alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Her er de viktigste tallene fra artikkelen om Shell Mastercard:

FaktaVerdi
Antall Shell Mastercard i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetKjøp av drivstoff
Mest populære kredittkort i Norge for drivstoffbelønningerShell Mastercard


Tabellen viser at Shell Mastercard er et av de mest populære kredittkortene i Norge når det gjelder drivstoffbelønninger. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 75 000 kroner, er det tydelig at kortet har vunnet tillit blant norske bilister og drivstoffkjøpere.