SAS Amex Classic: Et norsk kredittkort for Frequent Flyers

SAS Amex Classic er et populært kredittkort som tilbys av Scandinavian Airlines System (SAS). Dette kortet er et ideelt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort som gir dem muligheten til å tjene miles og dra nytte av ulike reisefordeler.

Fordeler med SAS Amex Classic

SAS Amex Classic-kortet gir deg flere fordeler som er spesielt rettet mot reiseentusiaster:

Miles

For hver krone du bruker på SAS Amex Classic-kortet ditt, tjener du 1 mile. Dette gjør det mulig for deg å samle opp miles raskt og enkelt, slik at du kan bruke dem til å bestille flyreiser, oppgraderinger og andre reiserelaterte fordeler.

Reisefordeler

Som innehaver av SAS Amex Classic-kortet får du tilgang til eksklusive reisefordeler, inkludert tilgang til flyplasslounger, reiseforsikring og kjøpsbeskyttelse. Dette gir deg ekstra komfort og trygghet under dine reiser.

Rentefrihet inntil 55 dager

Med SAS Amex Classic-kortet kan du dra nytte av en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen før rentene begynner å påløpe. Det gir deg økonomisk fleksibilitet og muligheten til å unngå renteutgifter hvis du betaler i tide.

Romslig kredittgrense

NAF Xtra-kortet gir deg en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Dette gir deg muligheten til å håndtere både daglige utgifter og større innkjøp uten bekymringer. Du kan trygt nyte fordelene som SAS Amex Classic-kortet gir deg, uten økonomiske begrensninger.

Betal med mobilen

Du kan enkelt bruke SAS Amex Classic-kortet ditt med mobile betalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay. Dette gir deg en praktisk og trygg måte å betale for kjøpene dine uten å måtte ha med deg det fysiske kortet ditt. Du kan enkelt fullføre transaksjoner med mobilen din.

Annen informasjon

SAS Amex Classic-kortet er utstedt av American Express, noe som sikrer bred aksept hos de fleste kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kortet har en variabel rente, og dagens rentesats er 19,5 %. Du kan enkelt søke om SAS Amex Classic-kortet online eller via telefon ved å kontakte SAS eller American Express for mer informasjon om søknadsprosessen.

Konklusjon

SAS Amex Classic er et godt valg for norske forbrukere som er interessert i et kredittkort som gir muligheten til å tjene miles og gir reisefordeler. Med muligheten til å tjene miles for hvert kjøp, tilgang til flyplasslounger, rentefrihet i opptil 55 dager, en romslig kredittgrense og praktisk betaling med mobilen, tilbyr SAS Amex Classic en skreddersydd opplevelse for reiseentusiaster. 

Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge som gir fordeler for reiser og miles, er SAS Amex Classic et ideelt alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Her er de viktigste tallene fra artikkelen om SAS Amex Classic:

FaktaVerdi
Antall SAS Amex Classic-kort i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetReiser
Mest populære kredittkort i Norge for miles og reiserSAS Amex Classic


Tabellen viser at SAS Amex Classic er et ettertraktet kredittkort blant norske forbrukere som ønsker fordeler knyttet til reiser og muligheten til å tjene miles. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 75 000 kroner, er SAS Amex Classic et pålitelig og populært