Resurs Gold: Et norsk kredittkort med reisefordeler

Fordeler med Resurs Gold

Resurs Gold, tilbudt av Resurs Bank, er et populært kredittkort blant norske forbrukere som ønsker et kredittkort med reisefordeler og andre funksjoner.En av fordelene med Resurs Gold er inkludert reiseforsikring. 

Søk om Resurs Gold her  

Når du betaler minst 50 % av reisekostnadene med kortet ditt, får du og din familie reiseforsikring. Denne forsikringen dekker medisinske utgifter, reiseavbestilling og tapt bagasje. Det gir ekstra trygghet og beskyttelse når du er på reise.

Resurs Gold gir deg også rentefrihet i opptil 60 dager. Dette betyr at du har 60 dager til å betale ned saldoen din før rentene begynner å påløpe. Dette er en fin måte å unngå å betale renter på kjøpene dine og gir deg tid til å håndtere økonomien din.

Med en kredittgrense på opptil 200 000 kroner gir Resurs Gold deg god fleksibilitet til å håndtere dine økonomiske behov. Enten det er større innkjøp eller uforutsette utgifter, gir dette kredittkortet deg tilgang til en betydelig kredittgrense.Videre kan du tjene bonuspoeng når du bruker Resurs Gold-kortet ditt. Disse bonuspoengene kan løses inn mot reiser, gavekort og andre belønninger. 

Det gir deg muligheten til å få ekstra fordeler og glede av dine kjøp.Resurs Gold gir deg også bekvemmeligheten med å betale med mobilen eller smartklokken din. Du kan enkelt bruke Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay for å gjennomføre betalinger uten å måtte ha med deg det fysiske kortet.

Annen informasjon

Resurs Gold-kortet utstedes av Mastercard, noe som betyr at det er akseptert hos de fleste kjøpmenn både i Norge og rundt om i verden. Dette gjør kortet praktisk og brukervennlig for ulike transaksjoner.Kredittkortet har en variabel rente, som betyr at renten på saldoen din kan endre seg over tid. Gjeldende rente for Resurs Gold er 19,99 %.Du kan enkelt søke om Resurs Gold-kortet online eller via telefon. Denne enkle og tilgjengelige søknadsprosessen gjør det mulig for alle interesserte å søke om kortet.

Konklusjon

Hvis du er på utkikk etter et kredittkort med reisefordeler og andre funksjoner, er Resurs Gold et godt valg for norske forbrukere. Med inkludert reiseforsikring, rentefrihet, høy kredittgrense og bonuspoeng, gir dette kortet deg fleksibilitet, trygghet og muligheten til å få ekstra fordeler.

Fakta og tall

Her er noen viktige tall fra artikkelen om Resurs Gold:

FaktaVerdi
Antall Resurs Gold-kort i omløpCirka 100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense150 000 kroner
Populær bruk av kredittkortetReiser
Mest populære kredittkort for reisebelønningerResurs Gold


Disse tallene viser at Resurs Gold er både kjent og populært blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder reisebelønninger. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er Resurs Gold et godt alternativ å vurdere.