Husk gull: En omfattende guide

Remember Gold-kredittkortet - Premiumfordeler uten årsavgift

Remember Gold-kredittkortet er et premium kredittkort som gir deg en rekke fordeler og en høy grad av fleksibilitet. Med dette kortet kan du nyte godt av en kredittgrense på inntil 150 000 kroner, som gir deg muligheten til å dekke utgiftene dine på en effektiv måte.

Søk om Remember Gold  her  

Leiefri kreditt og fordelaktige betingelser

En av fordelene med Remember Gold-kredittkortet er muligheten til å ha opptil 45 dager med leiefri kreditt. Dette betyr at du har en periode på inntil 45 dager til å betale tilbake saldoen din før du begynner å påløpe renter. Denne ekstra tiden gir deg fleksibilitet til å administrere økonomien din og tilpasse betalingen etter dine behov.

Inkludert reiseforsikring for ekstra trygghet

Remember Gold-kredittkortet inkluderer også reiseforsikring. Denne forsikringen dekker deg for medisinske utgifter, reiseavbestilling og tap av bagasje når du er på reise. Ved å ha denne forsikringen inkludert gir kortet deg ekstra trygghet og beskyttelse når du er utenlands.

Fordelsprogram for belønninger

Remember Gold-kredittkortet tilbyr et attraktivt fordelsprogram. Ved bruk av kortet kan du tjene poeng som kan løses inn mot reise, gavekort og andre belønninger. Dette gir deg muligheten til å dra nytte av ekstra fordeler og glede deg over belønninger basert på ditt kortforbruk.

Ingen årlig avgift for kortet

En annen fordel ved Remember Gold-kredittkortet er at det ikke påløper noen årlig avgift. Du kan nyte alle fordelene og tjenestene som kortet tilbyr uten å måtte betale en ekstra kostnad hvert år.Nedenfor er de viktigste tallene og faktaene om Remember Gold-kredittkortet presentert i en tabell:

TrekkVerdi
KredittgrenseInntil 150.000 kroner
Utenlandske transaksjonsgebyrerIngen
APR27,86 %
ReiseforsikringInkludert
FordelsprogramJa
ÅrsavgiftIngen
SøknadsprosessOnline eller telefon

For å søke om Remember Gold-kredittkortet må du være norsk bosatt og ha gyldig norsk ID. Du kan enkelt søke online eller kontakte Remember sin kundeservicelinje via telefon for å starte søknadsprosessen.

Hvis du er på utkikk etter et premium kredittkort med en rekke fordeler og uten årsavgift, er Remember Gold-kredittkortet et godt alternativ å vurdere. Med sin høye kredittgrense, leiefri kredittperiode, inkludert reiseforsikring og fordelsprogram, gir dette kortet deg fleksibilitet og fordeler som gjør dine økonomiske transaksjoner enklere og mer gunstige.