Re:member Black: En komplett guide


Re:member Black-kredittkortet - Premiumfordeler og brukervennlighet

Remember Black-kredittkortet er et premium kredittkort som tilbyr en rekke fordeler og enkel bruk. Dette kortet gir deg muligheten til å nyte godt av en kredittgrense på inntil 150 000 kroner, som gir deg fleksibilitet til å dekke dine økonomiske behov.

Søk om Remember Black  her  

Leiefri kreditt og gunstige betingelser

Med Remember Black-kredittkortet kan du dra nytte av opptil 45 dager med leiefri kreditt. Dette betyr at du har en periode på inntil 45 dager til å betale tilbake saldoen din før renter begynner å påløpe. Denne ekstra tiden gir deg fleksibilitet til å administrere din økonomi og tilpasse betalingen etter dine behov.

Inkludert reiseforsikring for trygghet på reisen

Remember Black-kredittkortet inkluderer også en omfattende reiseforsikring. Denne forsikringen dekker medisinske utgifter, reiseavbestilling og tap av bagasje når du er på reise. Med denne forsikringen kan du føle deg trygg og beskyttet uansett hvor du reiser.

Fordelsprogram for belønninger

Remember Black-kredittkortet tilbyr et attraktivt fordelsprogram. Ved bruk av kortet kan du tjene poeng som kan løses inn mot reise, gavekort og andre belønninger. Dette gir deg muligheten til å dra nytte av ekstra fordeler og glede deg over belønninger basert på ditt kortforbruk.

Brukervennlig betaling med Apple Pay og Google Pay

Remember Black-kredittkortet støtter også Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å bruke kortet for kontaktløse betalinger, enten det er gjennom din Apple-enhet eller Android-telefon.Nedenfor er de viktigste tallene og faktaene om Remember Black-kredittkortet presentert i en tabell:

TrekkVerdi
KredittgrenseInntil 150.000 kroner
Utenlandske transaksjonsgebyrerIngen
APR29,06 %
ReiseforsikringInkludert
FordelsprogramJa
ÅrsavgiftIngen
Apple Pay og Google Pay-støtteJa
SøknadsprosessOnline eller på telefon

For å søke om Remember Black-kredittkortet må du være norsk bosatt og ha gyldig norsk ID. 

Du kan enkelt søke online eller kontakte Remember sin kundeservicelinje via telefon for å starte søknadsprosessen.Hvis du ser etter et premium kredittkort med en rekke fordeler og ingen årsavgift, er Remember Black-kredittkortet et godt alternativ å vurdere. 

Med sin høye kredittgrense, leiefri kredittperiode, inkludert reiseforsikring og fordelsprogram, samt støtte for Apple Pay og Google Pay, gir dette kortet deg fleksibilitet, fordeler og brukervennlighet for å gjøre dine økonomiske transaksjoner enklere og mer gunstige.