NAF Xtra: Et norsk kredittkort for bilister

NAF Xtra er et kredittkort tilbudt av Norges Automobil-Forbund (NAF), som er en av Norges ledende organisasjoner for bileiere. Kortet er et populært valg blant norske bilister som søker et kredittkort som gir spesifikke fordeler for bileiere.

Fordeler med NAF Xtra

NAF Xtra-kortet gir deg en rekke fordeler og privilegier knyttet til bilhold og veihjelp:

Drivstoffrabatter

Med NAF Xtra-kortet får du 15 øre per liter rabatt på drivstoff kjøpt ved NAF-tilknyttede bensinstasjoner. Dette gir deg muligheten til å spare penger hver gang du fyller drivstofftanken din, og belønner deg for din lojalitet til NAF og deres samarbeidspartnere.

Veihjelp

NAF Xtra-kortet gir deg tilgang til 24/7 veihjelp i Norge og Europa. Dette innebærer at uansett hvor du er, kan du være trygg på at NAF vil være der for å hjelpe deg ved uhell, motorproblemer eller andre veirelaterte hendelser. Veihjelpen inkluderer tauing, dekkskift, start av bilbatteri, og mye mer.

Rentefrihet inntil 55 dager

NAF Xtra tilbyr en rentefri periode på inntil 55 dager. Dette betyr at du har 55 dager på deg til å betale ned saldoen før rentene begynner å påløpe. Dette gir deg fleksibiliteten til å håndtere dine drivstoffkjøp og andre utgifter uten å bekymre deg for rentekostnader hvis du betaler saldoen i sin helhet innen fristen.

Romslig kredittgrense

Med NAF Xtra-kortet får du en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Dette gir deg økonomisk fleksibilitet til å håndtere både daglige bilrelaterte utgifter og uforutsette kostnader. Du kan trygt nyte fordeler som NAF Xtra-kortet gir, uten bekymringer for økonomiske begrensninger.

Betal med mobilen

NAF Xtra-kortet kan enkelt brukes med mobilbetalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay. Dette gir deg enkel og praktisk betaling for drivstoffkjøpene dine uten å måtte ha med deg det fysiske kortet ditt. Du kan raskt og sikkert fullføre betalinger ved hjelp av mobilen din.

Annen informasjon

NAF Xtra er utstedt av Mastercard, noe som sikrer bred aksept hos de fleste kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kortet har en variabel rente, og dagens rentesats er 19,5 %. Du kan enkelt søke om NAF Xtra online eller via telefon ved å kontakte NAF for mer informasjon om søknadsprosessen.

Konklusjon

NAF Xtra er et godt valg for norske bilister som ønsker et kredittkort som gir fordeler spesifikt knyttet til bileiere. Med muligheten til å tjene drivstoffrabatter, få veihjelp i Norge og Europa, rentefrihet i inntil 55 dager, en romslig kredittgrense og enkel betaling med mobilen, tilbyr NAF Xtra en komplett og skreddersydd opplevelse for bileiere. 

Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge med fordeler for bilister, er NAF Xtra et ideelt alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Her er de viktigste tallene fra artikkelen om NAF Xtra:

FaktaVerdi
Antall NAF Xtra-kort i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetDrivstoffkjøp
Mest populære kredittkort i Norge for bilisterNAF Xtra


Tabellen viser at NAF Xtra er et ettertraktet kredittkort blant norske bilister som ønsker fordeler knyttet til drivstoffrabatter. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 75 000 kroner, er NAF Xtra en pålitelig og populær løsning for bileiere i Norge.

Oppdatering

Fra og med 8. mars 2023 tilbyr NAF Xtra en ny velkomstbonus på 500 kroner i drivstoffkuponger etter at du har brukt 5000 kroner de tre første månedene. Dette gir deg en fin start på å bruke NAF Xtra-kortet og dra nytte av drivstoffrabattene som tilbys.