Ikano Visa: Et norsk kredittkort uten årsavgift

kano Visa, tilbudt av Ikano Bank, er et populært kredittkortvalg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort uten årsavgift og med andre attraktive funksjoner.

Fordeler med Ikano Visa

En av de fremste fordelene med Ikano Visa er mangelen på årsavgift. Dette skiller det fra mange andre kredittkort på markedet som krever en årlig avgift. Ved å velge Ikano Visa, kan du spare penger på denne typen kostnader.

Ikano Visa tilbyr også rentefrihet i opptil 55 dager. Dette betyr at du har 55 dager til å betale ned saldoen din før rentene begynner å påløpe. Denne perioden med rentefrihet gir deg en mulighet til å effektivt håndtere og betale ned kredittkortgjelden din uten å pådra deg unødvendige rentekostnader.

Med en kredittgrense på opptil 100 000 kroner gir Ikano Visa deg en betydelig mengde kreditt. Dette gir deg økonomisk fleksibilitet til å dekke ulike behov og kjøp i hverdagen.Ikano Visa gir deg også muligheten til å tjene cashback på kjøpene dine. Ved å bruke kortet ditt vil du tjene 1 % cashback på alle kjøp gjort i Norge og 0,5 % cashback på alle kjøp gjort i utlandet. 

Denne cashback-ordningen gir deg en fin mulighet til å spare penger mens du handler.Du kan også dra nytte av bekvemmeligheten med å betale med mobilen eller smartklokken din ved bruk av Ikano Visa. Kortet støtter betalingsplattformer som Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay, slik at du kan gjennomføre betalinger uten å være avhengig av det fysiske kortet ditt.

Annen informasjon

Ikano Visa er utstedt av Visa, som gjør at det aksepteres hos de fleste kjøpmenn både i Norge og rundt om i verden. Dette gjør det praktisk og brukervennlig for ulike typer transaksjoner og situasjoner.

Kredittkortet har en variabel rente, som betyr at renten på saldoen din kan endre seg over tid. Gjeldende rente for Ikano Visa er 17,9 %.Du kan enkelt søke om Ikano Visa online eller via telefon. Denne enkle og tilgjengelige søknadsprosessen gjør det mulig for alle interesserte å søke om kortet.

Konklusjon

Hvis du leter etter et kredittkort uten årsavgift og med attraktive funksjoner, er Ikano Visa et godt valg for norske forbrukere. Med ingen årsavgift, rentefrihet, betydelig kredittgrense og cashback-muligheter gir dette kortet deg muligheten til å håndtere økonomien din fleksibelt og dra nytte av attraktive fordeler.

Fakta og tall

Her er noen viktige tall fra artikkelen om Ikano Visa:

FaktaVerdi
Antall Ikano Visa-kort i omløpCirka 100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kroner
Populær bruk av kredittkortetNetthandel
Mest populære kredittkort for cashback-belønningerIkano Visa


Disse tallene viser at Ikano Visa er både kjent og populært blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder cashback-belønninger. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er Ikano Visa et godt alternativ å vurdere.