Gebyrfri Visa fra Santander: A Norwegian Favorite

Gebyrfri Visa fra Santander - Fordeler og Popularitet

Gebyrfri Visa fra Santander er et populært kredittkort i Norge som gir en rekke fordeler og gjør det til et godt valg for norske forbrukere.

Søk om Gebyrfri Visa fra Santander her 

Fordeler med Gebyrfri Visa fra Santander

Ingen årsavgift: Gebyrfri Visa fra Santander har ingen årsavgift. Dette er en stor fordel, da mange andre kredittkort i Norge krever en årlig avgift.

Rentefrihet inntil 50 dager: Dette betyr at du har 50 dager på deg til å betale ned saldoen din før du begynner å påløpe renter. Dette gir deg en lengre periode til å håndtere dine utgifter og unngå rentekostnader.

Inntil 100 000 kroner i kreditt: Du kan ha opptil 100 000 kroner i kreditt på ditt Gebyrfri Visa fra Santander-kort. Dette gir deg god fleksibilitet til å dekke dine økonomiske behov.

Reiseforsikring og egenandelsforsikring for leiebil inkludert: Med Gebyrfri Visa fra Santander er du dekket av reiseforsikring og egenandelsforsikring når du bruker kortet ditt. Dette gir deg ekstra trygghet og beskyttelse under reiser.

Kickback på kjente nettbutikker: Du kan tjene cashback når du handler i over 200 populære nettbutikker med ditt Gebyrfri Visa fra Santander-kort. Dette gir deg en mulighet til å spare penger på nettkjøp.

Betal med mobilen eller smartklokken: Gebyrfri Visa fra Santander støtter betaling med Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å betale for kjøpene dine uten å måtte ha med deg det fysiske kortet.

Annen informasjon

Gebyrfri Visa fra Santander er utstedt av Visa. Det betyr at det er akseptert hos de fleste kjøpmenn i Norge og rundt om i verden.

Kredittkortet har variabel rente. Dette betyr at renten på saldoen din kan endre seg over tid. Gjeldende rente er 23,41 %.

Du kan søke om Gebyrfri Visa fra Santander online eller på telefon.

Konklusjon

Gebyrfri Visa fra Santander er et godt valg for norske forbrukere som leter etter et kredittkort uten årsavgift, rentefrihet og andre fordeler. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er Gebyrfri Visa fra Santander et godt alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Her er noen fakta og tall om Gebyrfri Visa fra Santander-kortet:

FaktaVerdi
Antall Gebyrfri Visa fra Santander-kort i omløpCirka 250 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kroner
Populær bruk av kredittkortetNetthandel
Mest populære kredittkort for cashback-belønningerGebyrfri Visa fra Santander


Dette viser at Gebyrfri Visa fra Santander-kortet er kjent og populært blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder cashback-belønninger.

Hvis du ønsker å dra nytte av fordeler som ingen årsavgift, rentefrihet og cashback, kan Gebyrfri Visa fra Santander være det rette valget for deg. Utforsk mulighetene ved å besøke Santanders nettside eller kontakte deres kundeservice for å søke om kredittkortet.