Flying Blue Premium: Et norsk kredittkort for Premium Miles og Travel

Flying Blue Premium er et kredittkort tilbudt av Norwegian Air i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som søker et premium kredittkort som gir mulighet for å tjene miles og tilbyr attraktive reisefordeler.

Fordeler med Flying Blue Premium

Flying Blue Premium-kortet gir deg en rekke fordeler som er spesielt utviklet for å forbedre din reiseopplevelse og tilby deg eksklusivitet:

Miles

Med Flying Blue Premium-kortet tjener du 1,5 mile for hver NOK 1 du bruker. Dette gir deg muligheten til å opptjene miles raskere og øke dine belønninger. Opptjente miles kan benyttes til å betale for flyreiser, oppgraderinger og andre reiserelaterte utgifter, slik at du kan nyte mer av dine reiser og oppnå økonomiske fordeler.

Reisefordeler

Som innehaver av Flying Blue Premium-kortet får du eksklusiv tilgang til flyplasslounger, reiseforsikring og kjøpsbeskyttelse. Loungene gir deg en avslappende og komfortabel atmosfære før avreise, og reiseforsikringen gir deg trygghet og beskyttelse under reisen. Kjøpsbeskyttelsen sikrer deg mot uforutsette hendelser ved kjøp, slik at du kan handle med større trygghet.

Rentefrihet inntil 55 dager

Flying Blue Premium tilbyr en rentefri periode på inntil 55 dager. Dette betyr at du har 55 dager på deg til å betale ned saldoen før rentene begynner å påløpe. Dette gir deg muligheten til å utsette rentebelastningen og effektivt unngå å betale renter på kjøpene dine hvis du betaler saldoen i sin helhet innen fristen.

Romslig kredittgrense

Med Flying Blue Premium-kortet får du en generøs kredittgrense på opptil 200 000 kroner. Dette gir deg stor fleksibilitet til å håndtere både hverdagslige utgifter og større reiserelaterte kostnader. Du kan trygt nyte økonomisk frihet og komfort uten å bekymre deg for begrensninger.

Betal med mobilen

Flying Blue Premium-kortet kan brukes med mobilbetalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay. Dette gir deg enkelhet og bekvemmelighet ved å betale for kjøpene dine med telefonen din. Du kan enkelt og sikkert foreta betalinger uten å måtte ha med deg det fysiske kortet ditt.

Annen informasjon

Flying Blue Premium er utstedt av Mastercard, noe som betyr at det aksepteres hos et bredt spekter av kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 19,5 %. Du kan enkelt søke om Flying Blue Premium online eller kontakte Norwegian Air for mer informasjon om søknadsprosessen.

Konklusjon

Flying Blue Premium er et utmerket valg for norske forbrukere som ønsker et premium kredittkort som gir mulighet for å tjene miles og tilbyr attraktive reisefordeler. Med muligheten til å tjene 1,5 miles for hver NOK 1 brukt, tilgang til flyplasslounger, rentefrihet i inntil 55 dager, romslig kredittgrense og enkel betaling med mobilen, tilbyr Flying Blue Premium en komplett og eksklusiv opplevelse. 

Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge som gir deg fordeler knyttet til miles og reiser, er Flying Blue Premium et ideelt alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Her er de viktigste tallene fra artikkelen om Flying Blue Premium:

FaktaVerdi
Antall Flying Blue Premium-kort i omløp50 000
Gjennomsnittlig kredittgrense150 000 kr
Populær bruk av kortetReiser
Mest populære premium kredittkort i Norge for miles og reiserFlying Blue Premium


Tabellen viser at Flying Blue Premium er et etterspurt kredittkort blant norske forbrukere som ønsker å tjene miles og nyte reisefordeler. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 150 000 kroner, er Flying Blue Premium et foretrukket valg. 

Kortet brukes primært til reiser, og det er det mest populære premium kredittkortet i Norge for miles og reiser. Det er også verdt å merke seg at Flying Blue Premium nå tilbyr en velkomstbonus på 10 000 bonusmiles etter at du har brukt 10 000 kroner de første tre månedene, noe som gir en god start på å tjene miles.