Flying Blue Classic: Et norsk kredittkort for Miles and Travel

Flying Blue Classic er et kredittkort tilbudt av Norwegian Air i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som ønsker et kredittkort som gir mulighet for å tjene miles og tilbyr attraktive reisefordeler.

Fordeler med Flying Blue Classic

Med Flying Blue Classic-kortet kan du dra nytte av flere fordeler som er spesielt utviklet for å forbedre din reiseopplevelse og gi deg ekstra verdi:

Miles

Flying Blue Classic gir deg muligheten til å tjene miles på alle kjøp du gjør med kortet. For hver 1 krone du bruker, tjener du 1 mile. Disse opptjente mileene kan deretter brukes til å betale for flyreiser, oppgraderinger og andre reiserelaterte utgifter. Dette gir deg en fantastisk mulighet til å spare penger på fremtidige reiser.

Reisefordeler

Som innehaver av Flying Blue Classic-kortet får du tilgang til eksklusive flyplasslounger, reiseforsikring og kjøpsbeskyttelse. Loungene gir deg en avslappende og komfortabel atmosfære før avreise, mens reiseforsikringen gir deg trygghet og beskyttelse under reisen. Kjøpsbeskyttelsen sikrer deg mot uforutsette hendelser ved kjøp.

Rentefrihet inntil 55 dager

Flying Blue Classic tilbyr en rentefri periode på inntil 55 dager. Dette betyr at du har 55 dager på deg til å betale ned saldoen før rentene begynner å påløpe. Dette er en gunstig funksjon som gir deg muligheten til å unngå å betale renter på kjøpene dine hvis du betaler saldoen i sin helhet innen fristen.

Romslig kredittgrense

Med Flying Blue Classic får du en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Dette gir deg fleksibilitet til å håndtere både hverdagslige utgifter og større reiserelaterte utgifter. Du kan nyte fordelen av økonomisk frihet og komfort uten å bekymre deg for begrensninger.

Betal med mobilen

Flying Blue Classic-kortet kan brukes med mobilbetalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay. Dette gir deg enkelhet og bekvemmelighet ved å betale for kjøpene dine med telefonen din. Du kan enkelt og sikkert foreta betalinger uten å måtte ha med deg det fysiske kortet ditt.

Annen informasjon

Flying Blue Classic er utstedt av Mastercard, noe som betyr at det aksepteres hos et bredt spekter av kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 19,5 %. Du kan søke om Flying Blue Classic online eller kontakte Norwegian Air for mer informasjon om søknadsprosessen.

Konklusjon

Flying Blue Classic er et ideelt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort som lar dem tjene miles og gir attraktive reisefordeler. Med muligheten til å tjene miles på alle kjøp, tilgang til flyplasslounger, rentefrihet i opptil 55 dager, romslig kredittgrense og bekvem betaling med mobilen, tilbyr Flying Blue Classic en helhetlig og givende opplevelse. 

Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge som gir deg fordeler i forbindelse med miles og reiser, er Flying Blue Classic et utmerket alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om Flying Blue Classic:

FaktaVerdi
Antall Flying Blue Classic-kort i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetReiser
Mest populære kredittkort i Norge for miles og reiserFlying Blue Classic


Tabellen viser at Flying Blue Classic er et ettertraktet kredittkort blant norske forbrukere som ønsker å tjene miles og nyte reisefordeler. 

Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 75 000 kroner, er Flying Blue Classic et foretrukket valg. Kortet brukes primært til reiser, og det er det mest populære kredittkortet i Norge for miles og reiser. 

Det er også verdt å merke seg at Flying Blue Classic nå tilbyr en velkomstbonus på 5000 bonusmiles etter at du har brukt 5000 kroner de tre første månedene, noe som