Esso MasterCard: Et norsk kredittkort for Fuel Rewards

Esso MasterCard er et populært kredittkort tilbudt av Esso i Norge. Det er et foretrukket valg blant norske forbrukere som ønsker et kredittkort med spesifikke drivstoffbelønninger og fordeler.

Fordeler med Esso MasterCard

Esso MasterCard er utviklet for å gi fordeler og belønninger til kortholdere som ofte kjøper drivstoff. Her er noen av fordelene du kan nyte godt av med Esso MasterCard-kortet:

Drivstoffbelønninger

Med Esso MasterCard kan du tjene drivstoffbelønninger på alle drivstoffkjøp gjort på Esso-stasjoner i Norge. Du får 40 øre per liter i drivstoffrabatt. Dette gir deg muligheten til å spare penger hver gang du fyller drivstoff. Jo mer du kjøper, desto større blir belønningene.

Rentefrihet inntil 55 dager

Esso MasterCard gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen før rentene begynner å påløpe. Rentefriheten gir deg økonomisk fleksibilitet og muligheten til å unngå å betale renter på drivstoffkjøpene dine.

Romslig kredittgrense

Med Esso MasterCard har du tilgang til en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Denne sjenerøse kredittgrensen gir deg fleksibilitet til å håndtere dine daglige utgifter og større kjøp. Du kan ha trygghet i økonomiske situasjoner og nyte godt av tilgjengelig kreditt.

Betal med mobilen

Esso MasterCard kan enkelt brukes med mobilbetalingsløsninger som Apple Pay og Google Pay. Dette gir deg muligheten til å betale for drivstoffkjøpene dine uten å måtte ha det fysiske kortet med deg. Mobilbetaling gir enkelhet, sikkerhet og bekvemmelighet.

Annen Informasjon

Esso MasterCard utstedes av Mastercard, noe som betyr at kortet aksepteres hos et bredt spekter av kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 19,5 %. Du kan enkelt søke om Esso MasterCard online eller kontakte Esso for mer informasjon om søknadsprosessen.

Konklusjon

Esso MasterCard er et attraktivt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort med spesifikke drivstoffbelønninger. Med muligheten til å tjene rabatter på drivstoffkjøpene, en sjenerøs kredittgrense og praktiske betalingsalternativer, er Esso MasterCard et godt alternativ å vurdere. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge og ønsker belønninger på drivstoff, er Esso MasterCard et verdt å vurdere.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om Esso MasterCard:

FaktaVerdi
Antall Esso MasterCard-kort i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetDrivstoff
Mest populære kredittkort i Norge for drivstoffbelønningEsso MasterCard


Tabellen viser at Esso MasterCard er et populært kredittkort i Norge når det gjelder drivstoffbelønninger. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 75 000 kroner, er Esso MasterCard et foretrukket valg. 

Forbrukere drar nytte av muligheten til å tjene belønninger på drivstoffkjøp, noe som gjør Esso MasterCard til det mest populære kredittkortet i Norge for drivstoffbelønninger. 

Det er også verdt å merke seg at Esso MasterCard nå tilbyr en velkomstbonus på 500 kroner i drivstoffkuponger etter at du har brukt 5000 kroner de tre første månedene, noe som gir en ekstra motivasjon til å starte bruket av kortet og begynne å tjene belønninger.