Eika Gold: Et norsk kredittkort for premiumforbrukere

Eika Gold er et anerkjent kredittkort som tilbys av Eika Kredittbank i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som søker et premium kredittkort med en rekke reisefordeler og andre attraktive funksjoner.

Fordeler med Eika Gold

Eika Gold er utviklet for å tilfredsstille behovene til kortholdere som verdsetter kvalitet og eksklusivitet. Her er noen av fordelene du kan nyte godt av med Eika Gold-kortet:

Reisefordeler

Eika Gold-kortet kommer med en imponerende pakke av reisefordeler som gir deg ekstra komfort og trygghet under dine reiser. Du får tilgang til eksklusive flyplasslounger, reiseforsikring som gir deg dekning mot uforutsette hendelser og kjøpsbeskyttelse som sikrer dine kjøp mot tap eller skade. Disse fordelene gjør reiseopplevelsen mer behagelig og bekymringsfri.

Rentefrihet inntil 55 dager

Med Eika Gold har du en rentefri periode på inntil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen før renter begynner å påløpe. Rentefriheten gir deg økonomisk fleksibilitet og mulighet til å håndtere dine kjøp på en mer kostnadseffektiv måte.

Romslig kredittgrense

Eika Gold gir deg tilgang til en betydelig kredittgrense på opptil 200 000 kroner. Denne generøse kredittgrensen gir deg friheten til å håndtere både daglige utgifter og større investeringer. Du kan nyte økonomisk sikkerhet og ha muligheten til å utnytte fordelene ved en høy kredittgrense.

Betal med mobilen

Eika Gold støtter betaling med mobilen via Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å gjennomføre kjøp uten å måtte ha det fysiske kortet med deg. Med mobilbetaling kan du utføre transaksjoner raskt og sikkert, uansett hvor du befinner deg.

Annen Informasjon

Eika Gold-kortet utstedes av Mastercard, noe som betyr at det aksepteres hos et bredt utvalg av kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 19,5 %. Du kan enkelt søke om Eika Gold online eller kontakte Eika Kredittbank via telefon for mer informasjon om søknadsprosessen.

Konklusjon

Eika Gold er et førsteklasses valg for norske forbrukere som søker et premium kredittkort med attraktive reisefordeler og andre eksklusive funksjoner. Med sine spesifikke fordeler, sjenerøse kredittgrense og muligheten til å betale med mobilen, gir Eika Gold en skreddersydd opplevelse for kortholdere som ønsker det beste. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, bør Eika Gold definitivt være et av alternativene du vurderer.

Fakta og Tall

Nedenfor finner du de viktigste tallene fra artikkelen om Eika Gold:

FaktaVerdi
Antall Eika Gold-kort i omløp10 000
Gjennomsnittlig kredittgrense150 000 kr
Populær bruk av kortetReiser
Mest populære premium kredittkort i NorgeEika Gold


Tabellen viser at Eika Gold er et anerkjent og populært premium kredittkort i Norge. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 150 000 kroner, er Eika Gold et foretrukket valg. Kortets popularitet skyldes spesielt de attraktive reisefordelene det tilbyr. I tillegg bør du merke deg at Eika Gold nå har en ny velkomstbonus som gir deg 5000 bonuspo