Eika Business: Et norsk kredittkort for småbedrifter

Eika Business er et velkjent kredittkort som tilbys av Eika Kredittbank i Norge. Det er et foretrukket valg blant norske småbedrifter som søker et kredittkort med spesifikke forretningsfordeler og en rekke andre funksjoner.

Fordeler med Eika Business

Eika Business er skreddersydd for å møte behovene til småbedrifter, og tilbyr en rekke fordeler som er spesifikke for forretningsbruk. Her er noen av fordelene du kan dra nytte av med Eika Business-kortet:

Forretningsfordeler

Eika Business kommer med en omfattende pakke av forretningsfordeler. Dette inkluderer kjøpsbeskyttelse, reiseforsikring og kontantuttak i utlandet. Kjøpsbeskyttelsen sikrer at bedriftens kjøp er beskyttet mot tap eller skade. Reiseforsikring gir deg og dine ansatte trygghet under forretningsreiser, mens kontantuttak i utlandet gir deg fleksibilitet når du trenger kontanter utenlands.

Rentefrihet inntil 55 dager

Eika Business gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen før rentene begynner å påløpe. Rentefriheten gir deg en økonomisk pustepause og mulighet til å administrere bedriftens utgifter mer effektivt.

Romslig kredittgrense

Med Eika Business har du tilgang til en sjenerøs kredittgrense på opptil 200 000 kroner. Denne betydelige kredittgrensen gir din bedrift fleksibilitet til å håndtere både daglige utgifter og større investeringer. Du kan effektivt styre bedriftens likviditet og ha trygghet i økonomiske situasjoner.

Betal med mobilen

Eika Business støtter betalinger med mobilen gjennom Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å gjennomføre bedriftskjøp uten å være avhengig av det fysiske kortet. Med mobilbetaling kan du gjøre transaksjoner raskt og sikkert uansett hvor du befinner deg.

Annen Informasjon

Eika Business-kortet utstedes av Mastercard, noe som betyr at det aksepteres hos et bredt utvalg av kjøpmenn både nasjonalt og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 19,5 %. Du kan enkelt søke om Eika Business online eller kontakte Eika Kredittbank via telefon for mer informasjon om søknadsprosessen.

Konklusjon

Eika Business er et utmerket valg for norske småbedrifter som ønsker et kredittkort med forretningsfordeler og flere funksjoner. Med spesifikke forretningsfordeler, romslig kredittgrense og muligheten til å betale med mobilen, tilbyr Eika Business en skreddersydd opplevelse for småbedrifter. Hvis du vurderer å skaffe et kredittkort til din bedrift i Norge, bør du definitivt vurdere Eika Business.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om Eika Business:

FaktaVerdi
Antall Eika Business-kort i omløp10 000
Gjennomsnittlig kredittgrense150 000 kr
Populær bruk av kortetForretningsutgifter
Mest populære kredittkort for små bedrifterEika Business


Tabellen viser at Eika Business er et anerkjent og populært kredittkort for småbedrifter i Norge. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 150 000 kroner, er Eika Business et foretrukket valg. Kortets popularitet skyldes spesielt de spesifikke forretningsfordelene det tilbyr. Det er også verdt å merke seg at Eika Business nå har en velkomstbonus på 5000 bonuspoeng etter å ha brukt