DNB MasterCard: Et norsk kredittkort for daglige kjøp

DNB MasterCard er et kredittkort som tilbys av DNB Bank i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som søker et kredittkort uten årsavgift og ønsker å nyte flere fordeler.

Fordeler med DNB MasterCard

DNB MasterCard kommer med flere fordeler som gjør det attraktivt for norske forbrukere:

Ingen årsavgift

En av hovedfordelene med DNB MasterCard er fraværet av årsavgift. Dette er en betydelig fordel, da mange andre kredittkort i Norge krever en årlig avgift. Ved å velge DNB MasterCard kan du nyte fordelene uten ekstra kostnader.

Rentefrihet inntil 55 dager

DNB MasterCard gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før renter begynner å påløpe. Rentefriheten gir deg fleksibilitet og mulighet til å planlegge økonomien din på en bedre måte.

Romslig kredittgrense

Med DNB MasterCard har du en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Denne kredittgrensen gir deg økonomisk frihet til å håndtere større kjøp eller uforutsette utgifter. Med en betydelig kredittgrense kan du ha trygghet i å dekke dine økonomiske behov.

Betal med mobilen

DNB MasterCard gir deg også muligheten til å bruke kortet med Apple Pay og Google Pay. Dette gjør betalingen enkel og praktisk uten behov for det fysiske kortet. Du kan trygt og bekvemt gjennomføre betalinger med mobilen din.

Annen Informasjon

DNB MasterCard utstedes av MasterCard, og det betyr at det er bredt akseptert hos de fleste kjøpmenn både i Norge og rundt om i verden. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 19,5 %. Søknadsprosessen for DNB MasterCard er enkel, og du kan søke online eller kontakte DNB via telefon for å utforske mulighetene for å bli en DNB MasterCard-kortinnehaver.

Konklusjon

DNB MasterCard er et utmerket valg for norske forbrukere som søker et kredittkort uten årsavgift og ønsker å dra nytte av flere fordeler. Med fraværet av årsavgift, rentefrihet, romslig kredittgrense og praktisk betaling med mobilen, tilbyr DNB MasterCard en attraktiv pakke. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er DNB MasterCard definitivt et godt alternativ å vurdere.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om DNB MasterCard:

FaktaVerdi
Antall DNB MasterCard-kort i omløp500 000
Gjennomsnittlig kredittgrense100 000 kr
Populær bruk av kortetDaglige kjøp
Mest populære kredittkort uten årsavgiftDNB MasterCard


Tabellen viser at DNB MasterCard er anerkjent og populært blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder et kredittkort uten årsavgift. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 100 000 kroner, er DNB MasterCard et foretrukket valg for mange.