Danske Bank Gold: Et norsk kredittkort for premiumforbrukere

Danske Bank Gold er et eksklusivt kredittkort som tilbys av Danske Bank i Norge. Det er et ettertraktet valg blant norske forbrukere som søker et premium kredittkort med attraktive reisefordeler og en rekke andre funksjoner.

Fordeler med Danske Bank Gold

Danske Bank Gold er utviklet for å gi en førsteklasses opplevelse til kortinnehaverne. Her er noen av fordelene du kan nyte som eier av Danske Bank Gold-kortet:

Reisefordeler

Danske Bank Gold kommer med en imponerende rekke reisefordeler. Dette inkluderer tilgang til flyplasslounger, reiseforsikring og kjøpsbeskyttelse. Med tilgang til flyplasslounger kan du starte reisen med komfort og stil. Reiseforsikring gir deg trygghet og sikkerhet under reiser, og kjøpsbeskyttelse beskytter deg mot tap eller skade på kjøpene dine.

Rentefrihet inntil 55 dager

Danske Bank Gold gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette gir deg nok tid til å betale ned saldoen din før rentene begynner å påløpe. Denne fordelen gjør det mulig å nyte fordelene med et kredittkort uten å bekymre deg for umiddelbare rentekostnader.

Romslig kredittgrense

Med Danske Bank Gold har du tilgang til en kredittgrense på opptil 200 000 kroner. Denne generøse kredittgrensen gir deg frihet til å håndtere både små og større kjøp, samt uforutsette utgifter. Du kan nyte økonomisk fleksibilitet og trygghet med Danske Bank Gold.

Betal med mobilen

Danske Bank Gold støtter betalinger med mobilen gjennom Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å gjennomføre kjøp uten å trenge det fysiske kortet. Med mobilen kan du trygt og bekvemt betale for kjøpene dine uansett hvor du er.

Annen Informasjon

Danske Bank Gold er utstedt av Mastercard, noe som betyr at det aksepteres hos et bredt spekter av kjøpmenn både i Norge og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 19,5 %. Du kan enkelt søke om Danske Bank Gold online eller kontakte Danske Bank via telefon for å få mer informasjon om søknadsprosessen.

Konklusjon

Danske Bank Gold er et utmerket valg for norske forbrukere som ønsker et premium kredittkort med reisefordeler og flere funksjoner. Med attraktive fordeler, romslig kredittgrense og betalingsfleksibilitet via mobilen, tilbyr Danske Bank Gold en førsteklasses opplevelse. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, bør du definitivt vurdere Danske Bank Gold.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om Danske Bank Gold:

FaktaVerdi
Antall Danske Bank Gold-kort i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense150 000 kr
Populær bruk av kortetReiser
Mest populære premium kredittkortDanske Bank Gold


Tabellen viser at Danske Bank Gold er et anerkjent og populært premium kredittkort blant norske forbrukere. Med et betydelig antall kort i omløp og en gjennomsnittlig kredittgrense på 150 000 kroner, er Danske Bank Gold et foretrukket valg. Kortets popularitet skyldes spesielt dets attraktive reisefordeler og funksjoner. 

Det er også verdt å merke seg at fra og med 8. mars 2023, tilbyr Danske Bank Gold en ny velkomstbonus på 5000 bonuspoeng etter å ha brukt 5000 kroner i løpet av de første tre månedene. Dette gir kortinnehavere en ekstra insentiv til å komme i gang med bruket av Danske Bank Gold-kortet og begynne å tjene belønninger.