Coop Mastercard: Et norsk kredittkort for Coop-kunder

Coop Mastercard er et kredittkort tilbys av Coop Bank i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som ønsker et kredittkort med spesielle belønninger for Coop-butikkene.

Fordeler med Coop Mastercard

Coop Mastercard kommer med flere fordeler som gjør det attraktivt for norske forbrukere:

Coop-belønninger

En av hovedfordelene med Coop Mastercard er muligheten til å tjene Coop-belønninger på dine kjøp. Kortinnehavere får 1 % Coop bonuspoeng for alle kjøp gjort i Coop-butikker i Norge. Dette gir deg økonomiske fordeler og belønninger når du handler i Coop-butikkene.

Rentefrihet inntil 55 dager

Coop Mastercard gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før renter begynner å påløpe. Rentefriheten gir deg fleksibilitet og mulighet til å holde kontroll over økonomien din.

Romslig kredittgrense

Med Coop Mastercard har du en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Dette gir deg økonomisk frihet til å håndtere større kjøp eller uforutsette utgifter. En betydelig kredittgrense gir deg trygghet for å kunne dekke dine behov.

Betal med mobilen

Coop Mastercard gir deg også muligheten til å bruke kortet med Apple Pay og Google Pay. Dette gjør betalingen enkel og praktisk uten behov for det fysiske kortet. Du kan betale trygt og bekvemt med mobilen.

Annen Informasjon

Coop Mastercard utstedes av Mastercard, noe som betyr at det er bredt akseptert hos de fleste kjøpmenn i Norge og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 18,9 %. Søknadsprosessen for Coop Mastercard er enkel og kan gjennomføres online eller via telefon.

Konklusjon

Coop Mastercard er et attraktivt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort med belønninger for Coop-kjøp. Med muligheten til å tjene Coop-belønninger, rentefrihet, romslig kredittgrense og praktisk betaling med mobilen, gir Coop Mastercard en gunstig og praktisk løsning for dine daglige Coop-kjøp. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er Coop Mastercard definitivt et godt alternativ å vurdere.

Fakta og Tall

Nedenfor finner du de viktigste tallene fra artikkelen om Coop Mastercard:

FaktaVerdi
Antall Coop Mastercard-kort i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetCoop-butikkkjøp
Mest populære kredittkort for Coop-belønningerCoop Mastercard


Tabellen viser at Coop Mastercard er anerkjent og populært blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder belønninger for Coop-kjøp. Hvis du leter etter et kredittkort med spesialfordeler for Coop, er Coop Mastercard det mest populære valget i Norge.