Circle K MasterCard: Et norsk kredittkort for Fuel Rewards

Circle K MasterCard er et kredittkort tilgjengelig hos Circle K i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som ønsker et kredittkort med spesielle belønninger for drivstoffkjøp.

Fordeler med Circle K MasterCard

Circle K MasterCard kommer med flere fordeler som gjør det attraktivt for norske forbrukere:

Drivstoffbelønninger

En av hovedfordelene med Circle K MasterCard er muligheten til å tjene drivstoffbelønninger på dine kjøp. Kortinnehavere får en belønning på 40 øre per liter for alle drivstoffkjøp gjort på Circle K-stasjoner i Norge. Dette gir deg økonomiske fordeler og reduserte drivstoffkostnader.

Rentefrihet inntil 55 dager

Circle K MasterCard gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før renter begynner å påløpe. Rentefrihet gir deg fleksibilitet og mulighet til å holde kontroll over økonomien din.

Romslig kredittgrense

Med Circle K MasterCard har du en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Dette gir deg økonomisk frihet til å håndtere større kjøp eller uforutsette utgifter. En betydelig kredittgrense gir deg trygghet for å kunne dekke dine behov.

Betal med mobilen

Circle K MasterCard gir deg også muligheten til å bruke kortet med Apple Pay og Google Pay. Dette gjør betalingen enkel og praktisk uten behov for det fysiske kortet. Du kan betale trygt og bekvemt med mobilen.

Annen Informasjon

Circle K MasterCard utstedes av Mastercard, noe som betyr at det er bredt akseptert hos de fleste kjøpmenn i Norge og internasjonalt. Kredittkortet har en variabel rente, og den nåværende rentesatsen er 18,9 %. Søknadsprosessen for Circle K MasterCard er enkel og kan gjennomføres online eller via telefon.

Konklusjon

Circle K MasterCard er et attraktivt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort med belønninger for drivstoffkjøp. Med muligheten til å tjene drivstoffbelønninger, rentefrihet, romslig kredittgrense og praktisk betaling med mobilen, gir Circle K MasterCard en gunstig og praktisk løsning for dine daglige drivstoffkjøp. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er Circle K MasterCard definitivt et godt alternativ å vurdere.

Fakta og Tall

Nedenfor finner du de viktigste tallene fra artikkelen om Circle K MasterCard:

FaktaVerdi
Antall Circle K MasterCard-kort i omløp50 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetDrivstoffkjøp
Mest populære kredittkort for drivstoffbelønningerCircle K MasterCard


Tabellen viser at Circle K MasterCard er anerkjent og populært blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder belønninger for drivstoffkjøp. Hvis du leter etter et kredittkort med spesialfordeler for drivstoff, er Circle K MasterCard det mest populære valget i Norge.