CF pluss: Et norsk kredittkort for cashback-belønninger

CF pluss er et kredittkort som tilbys av Coop Bank i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som ønsker et kredittkort med cashback-belønninger og andre attraktive fordeler.

Fordeler med CF pluss

CF pluss-kortet kommer med flere fordeler som gjør det til et gunstig valg for norske forbrukere:

Cashback

En av hovedfordelene med CF pluss er muligheten til å tjene cashback på dine kjøp. Med CF pluss-kortet vil du motta 1 % cashback på alle kjøp gjort i Norge og 0,5 % cashback på alle kjøp gjort i utlandet. Dette gir deg en økonomisk belønning for dine daglige utgifter.

Rentefrihet inntil 55 dager

CF pluss gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før du begynner å pådra deg renter. Du kan dra nytte av denne perioden for å opprettholde en sunn økonomisk balanse og unngå unødvendige rentekostnader.

Romslig kredittgrense

Med CF pluss-kortet har du en romslig kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Dette gir deg økonomisk frihet til å håndtere større kjøp eller uforutsette utgifter. Med en solid kredittgrense kan du ha trygghet i å kunne dekke dine økonomiske behov.

Betal med mobilen

CF pluss gir deg også muligheten til å bruke kortet med Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å betale for dine kjøp uten å måtte ha med deg det fysiske kortet. Betaling med mobilen gir deg en moderne og bekvem opplevelse.

Annen Informasjon

CF pluss-kortet utstedes av Mastercard, noe som betyr at det aksepteres hos de fleste kjøpmenn både i Norge og rundt om i verden. Kredittkortet har en variabel rente, og den gjeldende renten er 18,9 %. Søknadsprosessen for CF pluss er enkel og kan gjøres online eller via telefon.

Konklusjon

CF pluss er et attraktivt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort med cashback-belønninger og andre fordeler. Med muligheten til å tjene cashback, rentefrihet, romslig kredittgrense og enkel betaling med mobilen, gir CF pluss en praktisk og økonomisk løsning for daglige kjøp. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er CF pluss definitivt et godt alternativ å vurdere.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om CF pluss:

FaktaVerdi
Antall CF pluss-kort i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetDaglige kjøp
Mest populære kredittkort for cashback-belønningerCF pluss


Tabellen viser at CF pluss er et anerkjent og populært kredittkort blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder cashback-belønninger. Hvis du er ute etter et kredittkort med cashback-fordeler i Norge, er CF pluss det mest populære valget.