CASA: Et norsk kredittkort for cashback-belønninger

CASA er et kredittkort som tilbys av Resurs Bank i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som søker et kredittkort med cashback-belønninger og andre attraktive fordeler.

Fordeler med CASA

CASA-kortet kommer med flere fordeler som gjør det til et gunstig valg for norske forbrukere:

Cashback

En av hovedfordelene med CASA er muligheten til å tjene cashback på dine kjøp. Med CASA-kortet vil du motta 1 % cashback på alle kjøp gjort i Norge og 0,5 % cashback på alle kjøp gjort i utlandet. Dette gir deg en økonomisk belønning for dine daglige utgifter.

Rentefrihet inntil 55 dager

CASA gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før du begynner å pådra deg renter. Du kan dra nytte av denne perioden for å opprettholde god økonomisk balanse og unngå unødvendige rentekostnader.

Romslig kredittgrense

Med CASA-kortet har du en romslig kredittgrense på opptil 150 000 kroner. Dette gir deg økonomisk frihet til å håndtere større kjøp eller uforutsette utgifter. Med en solid kredittgrense kan du ha trygghet i å kunne dekke dine økonomiske behov.

Betal med mobilen

CASA gir deg også muligheten til å bruke kortet med Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å betale for dine kjøp uten å måtte ha med deg det fysiske kortet. Betaling med mobilen gir deg en moderne og bekvem opplevelse.

Annen Informasjon

CASA-kortet utstedes av Mastercard, noe som betyr at det aksepteres hos de fleste kjøpmenn både i Norge og rundt om i verden. Kredittkortet har en variabel rente, og den gjeldende renten er 18,9 %. Søknadsprosessen for CASA er enkel og kan gjøres online eller via telefon.

Konklusjon

CASA er et attraktivt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort med cashback-belønninger og andre fordeler. Med muligheten til å tjene cashback, rentefrihet, romslig kredittgrense og enkel betaling med mobilen, gir CASA en praktisk og økonomisk løsning for daglige kjøp. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er CASA definitivt et godt alternativ å vurdere.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om CASA:

FaktaVerdi
Antall CASA-kort i omløp50 000
Gjennomsnittlig kredittgrense100 000 kr
Populær bruk av kortetDaglige kjøp
Mest populære kredittkort for cashback-belønningerCASA


Tabellen viser at CASA er et anerkjent og populært kredittkort blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder cashback-belønninger. Hvis du er ute etter et kredittkort med cashback-fordeler i Norge, er CASA det mest populære valget.