BN Bank MasterCard: Et norsk kredittkort for daglige kjøp

BN Bank MasterCard er et kredittkort som tilbys av BN Bank i Norge. Det er et populært valg blant norske forbrukere som søker et kredittkort uten årsavgift og med en rekke andre attraktive funksjoner.

Fordeler med BN Bank MasterCard

BN Bank MasterCard kommer med flere fordeler som gjør det til et gunstig valg for norske forbrukere:

Ingen årsavgift

En av de fremste fordelene med BN Bank MasterCard er at det ikke har noen årsavgift. Dette er en stor fordel i forhold til mange andre kredittkort i Norge som krever en årlig avgift. Ved å velge BN Bank MasterCard kan du nyte fordelene uten ekstra kostnader.

Rentefrihet inntil 55 dager

BN Bank MasterCard gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før du begynner å pådra deg renter. Det er en fin måte å unngå å betale renter på dine kjøp og opprettholde økonomisk fleksibilitet.

Romslig kredittgrense

Med BN Bank MasterCard har du en romslig kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Dette gir deg økonomisk frihet til å håndtere større kjøp eller uforutsette utgifter. Du kan føle deg trygg på at kortet gir deg nok plass til å dekke dine økonomiske behov.

Cashback

Et annet attraktivt aspekt ved BN Bank MasterCard er muligheten til å tjene cashback på dine kjøp. Du vil motta 1 % cashback på alle kjøp gjort i Norge og 0,5 % cashback på alle kjøp i utlandet. Dette gir deg en ekstra økonomisk fordel og belønning for dine daglige utgifter.

Betal med mobilen

BN Bank MasterCard gir deg også muligheten til å bruke kortet med Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det enkelt og praktisk å betale for dine kjøp uten å måtte ha med deg det fysiske kortet. Betaling med mobilen gir deg en moderne og bekvem opplevelse.

Annen Informasjon

BN Bank MasterCard utstedes av MasterCard, noe som betyr at det aksepteres hos de fleste kjøpmenn både i Norge og rundt om i verden. Kredittkortet har en variabel rente, og den gjeldende renten er 18,5 %. Søknadsprosessen for BN Bank MasterCard er enkel og kan gjøres online eller via telefon.

Konklusjon

BN Bank MasterCard er et attraktivt valg for norske forbrukere som ønsker et kredittkort uten årsavgift og med flere fordeler. Med ingen årlig avgift, rentefrihet i opptil 55 dager, cashback-muligheter og en romslig kredittgrense gir BN Bank MasterCard en praktisk og økonomisk løsning for daglige kjøp. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er BN Bank MasterCard definitivt et godt alternativ å vurdere.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om BN Bank MasterCard:

FaktaVerdi
Antall BN Bank MasterCard-kort i omløp100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kr
Populær bruk av kortetDaglige kjøp
Mest populære kredittkort for cashback-belønningerBN Bank MasterCard


Tabellen viser at BN Bank MasterCard er et anerkjent og populært kredittkort blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder cashback-belønninger. Hvis du er ute etter et kredittkort med cashback-fordeler i Norge, er BN Bank MasterCard det mest populære val