BMCard: Et norsk kredittkort for studenter

BMCard er et kredittkort som tilbys av Bank Norwegian i Norge. Det er et populært valg blant norske studenter som søker et kredittkort uten årsavgift og med andre nyttige funksjoner.

Fordeler med BMCard

BMCard kommer med flere fordeler som appellerer til norske studenter:

Ingen årsavgift

En av de store fordelene med BMCard er at det ikke har noen årsavgift. Dette skiller det fra mange andre kredittkort i Norge som krever en årlig avgift. Ved å velge BMCard kan studenter spare penger på årlige kostnader og nyte fordelene uten ekstra utgifter.

Rentefrihet inntil 55 dager

BMCard gir deg en rentefri periode på opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før du begynner å pådra deg renter. Det er en fin måte å unngå rentebelastninger på kjøpene dine og opprettholde økonomisk fleksibilitet.

Romslig kredittgrense

Med BMCard kan norske studenter nyte en kredittgrense på opptil 100 000 kroner. Denne generøse kredittgrensen gir dem nok plass til å håndtere ulike utgifter og dekke deres økonomiske behov mens de er på studiene.

Cashback

BMCard gir også muligheten til å tjene cashback på kjøpene. Studenter vil motta 1 % cashback på alle kjøp gjort i Norge og 0,5 % cashback på alle kjøp i utlandet. Dette gir en ekstra økonomisk fordel og belønning for deres daglige utgifter.

Betal med mobilen

BMCard gir studentene praktisk og enkel betaling ved å støtte betalinger med Apple Pay og Google Pay. Dette gjør det mulig å betale for kjøpene uten å måtte ha med seg det fysiske kortet. Det er en moderne og bekvem betalingsmetode som passer godt til studentenes hektiske livsstil.

Annen Informasjon

BMCard er utstedt av Visa, noe som betyr at det aksepteres hos de fleste kjøpmenn både i Norge og rundt om i verden. Kredittkortet har en variabel rente, og den gjeldende renten er 17,5 %. Søknadsprosessen for BMCard er enkel og kan gjøres online eller via telefon.

Konklusjon

BMCard er et godt valg for norske studenter som ønsker et kredittkort uten årsavgift og med andre attraktive fordeler. Med ingen årlig avgift, rentefrihet i opptil 55 dager, cashback-muligheter og en romslig kredittgrense gir BMCard en praktisk og økonomisk løsning for studenter. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er BMCard definitivt verdt å vurdere.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om BMCard:

FaktaVerdi
Antall BMCard-kort i omløp50 000
Gjennomsnittlig kredittgrense50 000 kr
Populær bruk av kortetDaglige kjøp
Mest populære kredittkort for studenterBMCard


Tabellen viser at BMCard er et anerkjent og populært kredittkort blant norske studenter, spesielt når det gjelder daglige kjøp. Hvis du er en student og vurderer å skaffe deg et kredittkort, er BMCard det mest populære valget i Norge.