Bank Norwegian Kredittkort: En norsk favoritt

Bank Norwegian Kredittkort - Fordeler og Popularitet

Bank Norwegian er en norsk bank som tilbyr en rekke finansielle produkter, inkludert kredittkort. Bank Norwegian kredittkort er et av de mest populære kredittkortene i Norge, og med god grunn. Det gir en rekke fordeler som gjør det til et godt valg for norske forbrukere.

Søk om Bank Norwegian  her  

Fordeler med Bank Norwegian Kredittkort

Ingen årsavgift: Bank Norwegian kredittkort har ikke årsavgift. Dette er en stor fordel, da mange andre kredittkort i Norge krever en årlig avgift.

Rentefrihet inntil 45 dager: Dette betyr at du har 45 dager på deg til å betale ned saldoen din før du begynner å påløpe renter. Dette er en fin måte å unngå å betale renter på kjøpene dine.

Inntil 150 000 kroner i kreditt: Det betyr at du kan ha opptil 150 000 kroner i kreditt på kortet ditt. Dette er en god mengde kreditt for de fleste norske forbrukere.

Tjen CashPoints eller få cashback på kjøp: Du kan tjene CashPoints eller cashback på dine kjøp med Bank Norwegian kredittkort. CashPoints kan løses inn for flyreiser, hoteller og andre reisebelønninger. Cashback er en prosentandel av kjøpesummen som refunderes til deg.

Gebyrfritt kontantuttak: Du kan ta ut kontanter i minibanker uten å betale gebyr med Bank Norwegian kredittkort. Dette er en stor fordel hvis du trenger å ta ut penger mens du er på reise.

Annen informasjon

Bank Norwegian kredittkort er utstedt av Visa. Det betyr at det er akseptert hos de fleste kjøpmenn i Norge og rundt om i verden.

Kredittkortet har variabel rente. Dette betyr at renten på saldoen din kan endre seg over tid. Gjeldende rente er 19,99 %.

Du kan søke om Bank Norwegian kredittkort online eller på telefon.

Konklusjon

Bank Norwegian kredittkort er et godt valg for norske forbrukere som er ute etter et kredittkort uten årsavgift, leiefrihet inntil 45 dager og andre fordeler. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er Bank Norwegian kredittkort et godt alternativ å vurdere.

Fakta og tall

Her er noen fakta og tall om Bank Norwegian kredittkort:

FaktaVerdi
Antall Bank Norwegian kredittkort i omløpCirka 1 million
Gjennomsnittlig kredittgrense50 000 kroner
Populær bruk av kredittkortetNetthandel
Mest populære kredittkort for reisebelønningerBank Norwegian kredittkort

Dette viser at Bank Norwegian kredittkort er et velkjent og populært valg blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder reisebelønninger.

Hvis du ønsker å dra nytte av fordeler som ingen årsavgift, leiefrihet og belønninger, kan Bank Norwegian kredittkort være det rette valget for deg. Utforsk mulighetene ved å besøke Bank Norwegians nettside eller kontakte deres kundeservice for å søke om kredittkortet.