American Express Privat Gold: Et norsk kredittkort for den kresne forbrukeren

American Express Privat Gold er et premium kredittkort som tilbys av American Express i Norge. Det er et populært valg for norske forbrukere som er ute etter et kredittkort med reisefordeler og andre funksjoner.

Fordeler med American Express Privat Gold

American Express Privat Gold tilbyr en rekke fordeler som gjør det til et attraktivt valg for norske forbrukere:

Reisefordeler

En av hovedfordelene med American Express Privat Gold er de omfattende reisefordelene det gir. Kortinnehavere får tilgang til eksklusive flyplasslounger over hele verden, noe som gir dem muligheten til å slappe av og nyte komforten mens de venter på flyet. I tillegg inkluderer kortet reiseforsikring som gir ekstra trygghet og sikkerhet under reisen.

Rentefrihet inntil 55 dager

American Express Privat Gold gir deg rentefrihet i opptil 55 dager. Dette betyr at du har god tid til å betale ned saldoen din før du begynner å påløpe renter. Det er en fin måte å unngå å betale renter på dine daglige kjøp.

Romslig Kredittgrense

Kortet tilbyr en romslig kredittgrense på opptil 150 000 kroner. Dette gir deg økonomisk fleksibilitet og frihet til å håndtere større kjøp eller uforutsette utgifter. Med en solid kredittgrense kan du ta vare på dine økonomiske behov og ha trygghet for å dekke dine utgifter.

Cashback og Membership Rewards-poeng

American Express Privat Gold gir deg muligheten til å tjene Membership Rewards-poeng for hver krone du bruker. Disse poengene kan løses inn mot reise, gavekort og andre belønninger. Du kan glede deg over fordelen med cashback på dine daglige kjøp og dra nytte av fleksibiliteten til å bruke poengene dine som du ønsker.

Enkel og Praktisk Betaling

American Express Privat Gold-kortet kan brukes med mobilen eller smartklokken din. Med støtte for Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay kan du gjennomføre trygge og bekvemme betalinger uten å måtte ha med deg det fysiske kortet ditt. Dette gir deg en moderne og praktisk betalingsopplevelse.

Annen Informasjon

American Express Privat Gold-kortet utstedes av American Express, et globalt anerkjent betalingsselskap. Kortet er bredt akseptert både i Norge og internasjonalt, slik at du kan bruke det uten problemer hvor som helst.Kortet har en årsavgift på 4 950 kr. Denne avgiften er et resultat av de eksklusive tjenestene og fordelene som tilbys med dette premium-kortet.

Søknadsprosessen for American Express Privat Gold er enkel og praktisk. Du kan søke online eller kontakte American Express via telefon for å utforske muligheten til å bli en Privat Gold-kortinnehaver.

Konklusjon

American Express Privat Gold er et førsteklasses kredittkort som appellerer til norske forbrukere som søker et premium kredittkort med reisefordeler og andre fordeler. Med tilgang til flyplasslounger, reiseforsikring, muligheten til å tjene Membership Rewards-poeng og praktisk betaling, gir dette kortet en unik verdi for de som verdsetter eksklusivitet og belønninger.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om American Express Privat Gold:

FaktaVerdi
Antall American Express Privat Gold-kort i omløp20 000
Gjennomsnittlig kredittgrense150 000 kr
Populær bruk av kortetReise
Mest populære kredittkort for reisebelønningerAmerican Express Privat Gold


Denne tabellen viser at American Express Privat Gold er et anerkjent og ettertraktet kredittkort blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder reisebelønninger. Hvis du vurderer å skaffe deg et premium kredittkort i Norge, er American Express Privat Gold et godt alternativ å vurdere.

Her er noen tilleggsdetaljer om American Express Privat Gold:

Kredittkortet gir en velkomstbonus på 30 000 Membership Rewards-poeng etter at du har brukt NOK 5 000 de første tre månedene.

Du kan tjene 1 Membership Rewards-poeng for hver NOK 1 du bruker på kvalifiserte kjøp.

Du kan løse inn Membership Rewards-poengene dine for reiser, gavekort og andre belønninger.

Kredittkortet tilbyr også en rekke andre fordeler, som kjøpsbeskyttelse, utvidet garantibeskyttelse og reiseulykkesforsikring.