American Express Platinum: Et norsk kredittkort for hyppige reisende

American Express Platinum er et eksklusivt kredittkort som tilbys av American Express i Norge. Dette kredittkortet er et populært valg blant norske forbrukere som søker etter en unik kombinasjon av reisefordeler og andre funksjoner.

Reisefordeler og Luksusopplevelser

En av hovedfordelene ved American Express Platinum er de omfattende reisefordelene det tilbyr. Som Platinum-kortinnehaver får du tilgang til eksklusive flyplasslounger over hele verden, slik at du kan slappe av og nyte komforten mens du venter på flyet ditt. 

I tillegg inkluderer kortet reiseforsikring, noe som gir deg ekstra trygghet under reisen.Videre kan Platinum-kortinnehavere dra nytte av Global Entry- eller TSA PreCheck-programmet. Dette gjør det mulig å få en forenklet og raskere sikkerhetskontroll på amerikanske flyplasser. Kortet gir også tilgang til eksklusive arrangementer, konserter og teaterforestillinger, som legger til en ekstra touch av luksus og kulturelle opplevelser.

Fleksibilitet og Kredittgrense

American Express Platinum gir deg også fleksibilitet når det gjelder tilbakebetaling av saldoen. Du kan velge å betale ned hele saldoen hver måned, eller du kan velge å betale minimumsbeløpet og betale ned resten senere. 

Dette gir deg en tilpasningsdyktig tilnærming til å administrere dine økonomiske forpliktelser.Kortet tilbyr en betydelig kredittgrense på opptil 200 000 kroner, noe som gir deg økonomisk frihet til å håndtere større kjøp eller uforutsette utgifter. Denne fleksibiliteten og romslige kredittgrensen gjør American Express Platinum til et attraktivt valg for norske forbrukere.

Membership Rewards-poeng og Belønninger

Med American Express Platinum kan du tjene Membership Rewards-poeng for hver krone du bruker. Disse poengene kan løses inn mot et bredt spekter av belønninger, inkludert reiser, gavekort, shopping og oppgraderinger. Dette gir deg muligheten til å få ekstra fordeler og glede av dine daglige kjøp.

Enkel og Praktisk Betaling

American Express Platinum-kortet kan enkelt brukes med mobilen eller smartklokken din. Med støtte for Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay kan du gjennomføre trygge og bekvemme betalinger uten å måtte ha med deg det fysiske kortet ditt. Dette er en moderne og praktisk måte å handle på.

Annen Informasjon

American Express Platinum-kortet utstedes av American Express, en anerkjent global betalingsselskap. Kortet aksepteres bredt både i Norge og internasjonalt, og gir deg dermed en problemfri betalingsopplevelse uansett hvor du er.Det er viktig å merke seg at American Express Platinum har en årsavgift på 6 450 kr. 

Dette er et resultat av de eksklusive tjenestene og fordelene som tilbys med dette premium-kortet.Søknadsprosessen for American Express Platinum er enkel og praktisk. Du kan søke online eller kontakte American Express via telefon for å utforske muligheten til å bli en Platinum-kortinnehaver.

Konklusjon

American Express Platinum er et førsteklasses kredittkort som appellerer til norske forbrukere som søker en unik kombinasjon av reisefordeler, fleksibilitet og luksusopplevelser. Med tilgang til flyplasslounger, reiseforsikring, eksklusive arrangementer og muligheten til å tjene Membership Rewards-poeng, gir dette kortet en unik verdi for de som setter pris på eksklusivitet og belønninger.

Fakta og Tall

Nedenfor er de viktigste tallene fra artikkelen om American Express Platinum:

FaktaVerdi
Antall American Express Platinum-kort i omløp10 000
Gjennomsnittlig kredittgrense200 000 kr
Populær bruk av kortetReise
Mest populære kredittkort for reisebelønningerAmerican Express Platinum


Denne tabellen viser at American Express Platinum er et anerkjent og ettertraktet kredittkort blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder reisebelønninger. Hvis du vurderer å skaffe deg et premium kredittkort i Norge, er American Express Platinum et godt alternativ å vurdere.