365Direkte MasterCard: Et norsk kredittkort uten årsavgift

365Direkte MasterCard tilbys av 365Nordic Bank i Norge og er et populært valg blant norske forbrukere som ønsker et kredittkort uten årsavgift og andre funksjoner.

Fordeler med 365Direkte MasterCard

En av de mest attraktive egenskapene ved 365Direkte MasterCard er fraværet av årsavgift. Dette gir en betydelig fordel sammenlignet med mange andre kredittkort i Norge som krever en årlig avgift.

365Direkte MasterCard gir deg også rentefrihet i opptil 55 dager. Dette betyr at du har 55 dager til å betale ned saldoen din før rentene begynner å påløpe. Dette er en fin måte å unngå å betale renter på kjøpene dine og gir deg tid til å håndtere økonomien din.

Med en kredittgrense på opptil 100 000 kroner gir 365Direkte MasterCard deg god fleksibilitet til å håndtere dine økonomiske behov. Enten det er daglige utgifter eller større innkjøp, gir dette kredittkortet deg tilgang til en betydelig kredittgrense.Du kan også dra nytte av cashback-fordeler med 365Direkte MasterCard. 

Du vil tjene 1 % cashback på alle kjøp gjort i Norge og 0,5 % cashback på alle kjøp gjort i utlandet. Dette gir deg muligheten til å spare penger mens du handler.365Direkte MasterCard gir deg også bekvemmeligheten med å betale med mobilen eller smartklokken din. Du kan enkelt bruke Apple Pay, Garmin Pay og Fitbit Pay for å gjennomføre betalinger uten å måtte ha med deg det fysiske kortet.

Annen informasjon

365Direkte MasterCard utstedes av Mastercard, noe som betyr at det er akseptert hos de fleste kjøpmenn både i Norge og rundt om i verden. Dette gjør kortet praktisk og brukervennlig for ulike transaksjoner.

Kredittkortet har en variabel rente, som betyr at renten på saldoen din kan endre seg over tid. Gjeldende rente for 365Direkte MasterCard er 18,5 %.Du kan enkelt søke om 365Direkte MasterCard online eller via telefon. Denne enkle og tilgjengelige søknadsprosessen gjør det mulig for alle interesserte å søke om kortet.

Konklusjon

Hvis du er på utkikk etter et kredittkort uten årsavgift og andre funksjoner, er 365Direkte MasterCard et godt valg for norske forbrukere. Med fravær av årsavgift, rentefrihet, betydelig kredittgrense og cashback-fordeler, gir dette kortet deg økonomiske fordeler og praktisk brukervennlighet.

Fakta og tall

Her er noen viktige tall fra artikkelen om 365Direkte MasterCard:

FaktaVerdi
Antall 365Direkte MasterCard-kort i omløpCirka 100 000
Gjennomsnittlig kredittgrense75 000 kroner
Populær bruk av kredittkortetNetthandel
Mest populære kredittkort for cashback-belønninger365Direkte MasterCard


Disse tallene viser at 365Direkte MasterCard er både kjent og populært blant norske forbrukere, spesielt når det gjelder cashback-belønninger. Hvis du vurderer å skaffe deg et kredittkort i Norge, er 365Direkte MasterCard et godt alternativ å vurdere.