Hvilket kredittkort gir den beste drivstoffrabatten?

Dette er Flexi Visa fra Santander om du velger drivstoff som din kategori. Da får du 4% tilbake hver gang du fyller. Men en pris på 20 kroner literen utgjør dette 80 øre literen. Bruker du det på bensinstasjoner med samarbeid med Coop eller Trumf kan du få ytterligere 1 % i bonus. 

Hvordan fungerer reiseforsikring på kredittkort?

SOm regel er det et krav om at du betaler minst 50 % av reise med kredittkrotet, enten fly eller hotell. Som regel har reiseforsikringer på kredittkort en dekning på opptil 90 dager.

Hvor mange kredittkort kan jeg eie?

Det er ikke snakk om et bestemt antall kort, men du må ikke ha mer samlet gjeld enn hva du er tillatt. For eksempel om du har en kredittgrense på 100 000 kroner, spiller det ingen rolle om du har 1 kort eller 5, så lenge du er innenfor din kredittramme. 

Hvor lang tid tar det før jeg får kredittkortet?

Når du bestiller på nett så får du som regel kortet i løpet av en ukes tid fra du få kortet innvilget. Som regel får du et brev med PIN-koden først og deretter kredittkortet. 

Hvilket kredittkort tilbyr høyest kredittgrense?

De fleste kredittkort gir deg ikke mer enn 150 000 kroner, og summen du får innvilget er avhengig av din inntekt. Når du søker blir det bestandig tatt en kredittsjekk, og deretter får du vite hvilken kredittamme du får innvilget.

Kan jeg få kredittkort med betalingsanmerkninger?

Det er en fast regel om at du ikke kan få innvilget kredittkort dersom du ikke er kredittverdig. Du må gjøre opp for dine betalingsanmerkninger før du kan bestille et kredittkort. 

Hvilket kredittkort anbefaler dere for å få flybonus?

Det enkleste kortet å forholde seg til er Bank Norwegian. Det er ingen årsgebyrer å betale og du opptjener bonuspoeng på alt du handler. 

Finnes det kredittkorts uten rente?

Det finnes kredittkort som kan gi betalingsutsettelse i 1 år uten rente. Med Ikano Visa kan du betale et lite gebyr istedenfor å dermed slippe renter i 12 måneder. 

Hva er det beste kredittkortet å handle med på nett?

Du har mange forskjellige gode alternativer. Disse er de beste:

1. TF Bank MasterCard
2. Santander Red eller Gebyrfri Visa
3. Re:member Black
4. Morrow Bank

Alle disse kortene kan gi deg fordeler når du handler på nett, enten det gjelder klær, elektronikk eller andre varer og tjenester du er ute etter.