Topp 10 Cashback Kredittkort i Norge

Hvis du bruker kredittkort regelmessig, kan du dra nytte av cashback-fordeler som mange kortleverandører tilbyr. Cashback kredittkort gir deg penger tilbake på dine kjøp, enten i form av poeng, gavekort, eller kreditt på kontoen din. Her er en liste over de topp 10 cashback kredittkortene i Norge.

1. American Express Platinum Card

American Express Platinum Card er kjent for sin prestisje og eksklusive fordeler. Dette kortet tilbyr 1% cashback på alle kjøp, og opptil 3% cashback på reiser og utvalgte kategorier. Kortinnehavere får også tilgang til over 1.000 flyplasslounger over hele verden, samt en rekke forsikringer, inkludert reise- og avbestillingsforsikring.

2. DNB Saga MasterCard

DNB Saga MasterCard er blant de mest populære cashback-kortene i Norge. Det gir 1% cashback på alle kjøp og opptil 2% på utvalgte kategorier. Kortinnehavere får også rabatter og fordeler hos utvalgte partnere, samt tilgang til DNB Trumf Bonusprogram.

3. Flexi Visa fra Santander Consumer Bank

I tillegg til å tilby 4% cashback i en valgt kategori hver måned, tilbyr Flexi Visa-kortet fra Santander også 0,5% cashback på alle andre kjøp. Ikke nok med det, kortinnehavere får tilgang til eksklusive tilbud og rabatter gjennom Santander Advantage Programmet.

4. Shell MasterCard

For de som ofte er på veien, kan Shell MasterCard være et godt valg. Dette kortet gir 40 øre cashback per liter drivstoff du kjøper hos Shell, samt 0,5% cashback på alle andre kjøp. Shell MasterCard tilbyr også rabatt på bilvask og tilgang til Shells stasjonnettverk i hele Norge.

5. Nordea Premium MasterCard

Nordea Premium MasterCard tilbyr 1% cashback på alle kjøp og opptil 2% på utvalgte kategorier. Kortinnehavere får også tilgang til Nordea Liv Pluss, et fordelsprogram som gir rabatter på reiser, opplevelser og produkter.

6. Komplett Bank MasterCard

Komplett Bank MasterCard tilbyr 2% cashback på alle kjøp i Komplett.no og Blush.no, og 1% cashback på alle andre kjøp. Kortinnehavere kan også nyte rentefri betalingsutsettelse i opptil 9 måneder på kjøp over 2.500 kr.

7. Cresco Gold Visa

Cresco Gold Visa tilbyr 1% cashback på alle kjøp, og opptil 2% på utvalgte kategorier. Kortinnehavere får også tilgang til Cresco Advantage, et fordelsprogram som gir rabatter på reiser og opplevelser.

8. SpareBank 1 Gold MasterCard

SpareBank 1 Gold MasterCard tilbyr 1% cashback på alle kjøp og opptil 2% cashback på utvalgte kategorier. Kortinnehavere får også tilgang til SpareBank 1’s Fordelsprogram, som gir rabatter og fordeler hos utvalgte partnere.

9. Storebrand Visa

Storebrand Visa tilbyr 0,5% cashback på alle kjøp, og opptil 2% cashback på utvalgte kategorier. Kortinnehavere får også tilgang til Storebrand Fordelsklubb, som gir rabatter på diverse produkter og tjenester.

10. Ikano Visa fra Ikano Bank

På tross av en lavere generell cashback-prosent på 0,5%, skiller Ikano Visa seg ut med sin månedlige partneravtale, hvor kortinnehavere kan få opp til 5% cashback på kjøp fra utvalgte butikker. I tillegg får kortinnehavere tilgang til rabatter, bonustilbud og finansieringsmuligheter hos Ikano Bank og deres partnere.

Det er verdt å merke seg at vilkårene og betingelsene for cashback-kredittkort kan variere, og noen kan inkludere årlige avgifter eller minimumskrav på bruk. Det er alltid lurt å lese de fine utskriftene før du påtar deg et nytt kredittkort. Til tross for dette, kan cashback-kredittkort være en flott måte å få mest mulig verdi for pengene dine hvis de brukes ansvarlig.

Alle disse kortene har forskjellige fordeler og passer forskjellige livsstiler. Det er viktig å vurdere dine egne behov og utgifter før du bestemmer deg for det beste cashback-kredittkortet for deg.

Enten det er reise, dagligvarer, shopping eller drivstoff - det er et cashback-kredittkort der ute som passer dine behov. Husk bare å betale av balansen din i tide for å unngå renter og gebyrer, slik at du virkelig kan utnytte fordelene med cashback.